BAKGLÄDJE
Är den perfekta boken för alla små och stora bagare. Att baka är något som både barn och vuxna gillar, och att göra det tillsammans är extra roligt. Med Bakglädje kan alla vara med och räkna, känna igen ingredienser och hjälpa till.

C. 2014 LajjaDesign
BILDER
Alla böckerna bygger på en tydlig "steg för steg" instruktion med lekfulla och tydliga bilder så att även de minsta barnen kan följa med och inspireras till bak- och matglädje.
BARNENS JULBAK
Nu kan barnen hjälpa till med julbaket på ett roligt och enkelt sätt. Vad kan vara godare än att bjuda på hembakt i jul?
LÄTT SOM EN PLÄTT
Att laga mat är både roligt och kreativt. Dessutom är ingen mat så god som den du har lagat själv.
RECEPT
Vi har valt att samla enkla recept med få ingredienser som de flesta har i hemmet. Recepten tar oftast inte mer än ca 15-20 minuter så koncentration och ork ska räcka till även för de små bagarna och kockarna.

Mys-Musarna & Mamma-Må
Den här boken handlar om de två busiga Mys-Musarna och Mamma-Må som hittar på en massa skoj.

Vad ska dom göra med alla filtarna?
Varför är det så härligt att skrika?
Vem är den lilla figuren som gömmer sig i bakgrunden?

Välkommen in i Mys-Musarnas värld.

Hembakat är lyxigt.
Att känna dofterna och uppleva att från några få ingredienser kan det bli en kaka, stärker självkänslan och kreativiteten för både barn och vuxna.
MINA KOMPISAR
Den här boken är för alla barn som vill veta mer om sina kompisar.

Hur är en bra kompis?
En kompis kan vara snäll, rolig, omtänksam, hittar på roliga lekar, är bra på att trösta, säger snälla saker. Kompisar kan var på många olika sätt. I den här boken kan du skriva och rita om dina kompisar och dem du tycker om.